25/05/2020


Få støtte til å kjøpe digitale læremidler før 29. mai

DragonBox Skole er på listen over digitale læremidler som gir innkjøpsstøtte gjennom “Den teknologiske skolesekken". Søk på Utdanningsdirektoratets hjemmesider og få opptil 94 kr per elev.

Den teknologiske skolesekken jobber blant annet for å øke forståelsen for teknologi og at skoleelever skal ha tilgang til gode digitale læremidler. Realiseringen av Den teknologiske skolesekken blir gjort gjennom tilskuddsordninger, og det er Utdanningsdirektoratet som forvalter millionene som regjeringen har bevilget. Ordningen går over fire skoleår og startet skoleåret 2019/2020.

Tilskudd per elev i 2020 er foreløpig på kr 94,-, og det er kommuner og fylkeskommuner som kan søke om støtte.

På grunn av situasjonen med COVID19 har mange skoler måttet tilpasse og endre praksis på veldig kort tid. Dermed har behovet for å kjøpe inn digitale læremidler økt. Regjering har allerede varslet at kommunene får ekstra tilskudd til nye læremidler til fagfornyelsen, og ekstra midler øremerket innkjøp av digitale læremidler. 

– Den situasjonen vi er i gjør at mange kommuner må tenke nytt om hvilke læremidler de vil kjøpe inn, sier sier kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby (V) i en pressemelding på regjeringen.no.

DragonBox Skole er på listen over digitale læremidler som gir innkjøpsstøtte gjennom Den teknologiske skolesekken,

DragonBox er det perfekte læreverket for fagfornyelsen med fokus på elevenes utforskning gjennom visualisering og manipulering, riktig bruk av digitale verktøy og den gode matematiske samtalen. Gjennom å introdusere elevene for et magisk univers skaper DragonBox ekte matematikkglede, og det er lett å skape engasjerende og variert undervisning.

Klikk her for mer informasjon om søknadskrav til Den teknologiske skolesekken, kriterier for tilskudd og søknadsskjema for kommuner og fylkeskommuner.

Bestill DragonBox Skole via dragonbox.no/bestill, eller meld deg på til webinaret vi holder på torsdag via knappen under for å få vite mer om DragonBox Skole.

 

Klikk her for å melde deg på til webinar

Webinar neste uke!

Kontakt oss

Help question
x Hva lurer du på?
Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan gi deg enda bedre service. Lær mer