03/04/2019


DragonBox Skole vinner finsk pris

DragonBox Skole er årets vinner av eEemeli-prisen for beste digitale læremiddel.

Til neste år kommer over 4000 finske elever til å bruke vårt nye matematikklæreverk for småskolen. Vi er utrolig glade for at DragonBox Skole også faller i smak hos finnene, og veldig stolte av å være årets vinner av eEemeli-prisen for beste digitale læremiddel.

eEemeli er Finlands mest annerkjente pris for digitale læremidler, og har blitt delt ut av Finlands fremste eksperter innenfor pedagogikk og utdanning siden 2003. Prisen gis ut i forbindelse eOppimiskeskus, Finlands største konferanse for digitale læremidler.

Dommerpanelet fremhevet at DragonBox Skole er en pedagogisk og teknisk suksess som presenterer matematikken på en leken og visuelt slående måte. De satt også pris på hvordan læreverket tar i bruk historiefortelling og utforskning via digitale konkreter.


Selv om DragonBox Skole er mye mer enn et digitalt læremiddel, er det en ære å motta denne prisen. Vi vil også gjerne takke våre finske kollegaer Meira, Pekka, Sofia og Antti for å spre det glade budskap om DragonBox Skole til Finland.

 

Hvis du vil vite mer om innholdet i DragonBox Skole kan du utforske bøkene og de andre komponentene her.

Du kan også prøve det digitale innholdet på din egen mobiltelefon eller nettbrett ved å registrere deg for gratis demo.

Webinar neste uke!
Help question
x Hva lurer du på?